Saturday, January 12, 2013

Fashion Trend - Knitwears (Πλεκτά)


 Hello sunshines!!

 It's a sunny but cold day here in Greece. So, I 've decided to do Fashion Gossipology about the knitwear fashion trend. Fall 2012 we saw a lot of them, winter 2013 is full of them and we gonna see knitwear for spring/summer 2013.
 About winter 2013 collections i like the loose-knit sweaters or cardigans style. I thing that kind of style is easy to wear for every body type and every occasion like office, for coffe, at home, for a walk or for a nigt out. Loose - knit sweaters/cardigans gonna keep you warm and stylish at any price. So, you have to choose wisely.


  • For a walk

(Source : dudesthatknit.tumblr.com)

(Source: www.lookabout.gr)

  •  For coffee
(Source: knitgrandeur.tumblr.com)
  •  Office style
(Source: knitgrandeur.tumblr.com) 

  •  Day and night

(Source: styledeityinathens.blogspot.gr)

(Source: www.lookabout.gr)

  • The cardigan                                       

(Source: knitgrandeur.tumblr.com) 

  •  For a man

(Source:knitgrandeur.tumblr.com)

  •  Burberry

(Source: knitgrandeur.tumblr.com)

  •  Night out

(Source:www.whowhatwear.com)

Ana Friel(Source:www.whowhatwear.com)

                                                     


  •  A lazy day at home
(Sourse: knitgrandeur.tumblr.com)

  • Chanel S/S 2013
(Source:www.whowhatwear.com)

 Μία ηλιόλουστη αλλά κρύα μέρα σαν τη σημερινή αποφάσισα να κάνουμε λίγο Fashion Gossipology για τα πλεκτά. Το φθινόπωρο του 2012 είδαμε πολλά πλεκτά, το χειμώνα 2013 εξακολουθούν να είναι hot trend και θα συνεχίσουν όπως θα δούμε στις collection S/S 2013. 
 Για το χειμώνα του 2013 εγώ λατρεύω τα πλεκτά σε χαλαρή εφαρμογή, όχι τα στενά. Τα χαλαρά πλεκτά είναι ευκολοφόρετα γιατί ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο και περίσταση. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, για καφέ, μία βόλτα, χαλαρά στο σπίτι, σε μία βραδυνή έξοδο.
Μπορούμε να τα βρούμε σε όλες τις τιμές και σε όλα τα brands. Αν πάλι πιάνει το χέρι μας τα πλέκουμε μόνοι μας ή αλλιώς μπορούμε να επιστρατεύσουμε γιαγιάδες, μαμάδες, θείες που κατέχουν το άθλημα/τέχνη και να τη βγάλουμε οικονομικά αλλά και στην ποιότητα, το χρώμα και το σχέδιο που επιθυμούμε εξασφαλίζοντας και τη μοναδικότητα του ρούχου μας. Αν πάλι τα βαριέστε αυτά, τσεκάρετε την ντουλάπα του αδερφού ή του αγοριού σας και κλέψτε τον. Θα σας είναι μεγάλο αλλά τα oversized sweaters είναι in fashion και θα μπορούσατε να το κάνετε δικό σας μ'ένα ζωνάκι στη μέση ή βάζοντας το χαλαρά μέσα απ'το τζιν ακόμα και φορώντας το σα φόρεμα με κάποιο σορτσάκι από μέσα. Βάλτε φαντασία λοιπόν.
                                               
                                                Thanks for reading, many kisses, L.

                                 


                                       


                                               



                                                 







No comments:

Post a Comment